Bezig met laden, een moment geduld a.u.b...

Werkwijze
Haye Incentive Travel (HIT) levert in principe een full service pakket. Dat houdt in dat wij de gehele organisatie kunnen uitvoeren. Van het reserveren van vliegtickets tot het drukken van naambadges.

De vraag van de klant
Nadat u met ons in contact bent gekomen nemen wij met u persoonlijk uw doelstellingen, uw wensen en uw budget door en komen met een eerste voorstel.

Voorstel
Nadat alle aanpassingen zijn gerealiseerd presenteren wij u het definitieve voorstel. Ervaring leert dat er altijd nog aanpassingen plaatsvinden. HIT en haar partners in het buitenland zijn erg flexibel en stellen alles in het werk om uw reis zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Draaiboek
Nadat de reis bevestigd is begint de voorbereiding. In deze fase is er met de contactpersoon van uw bedrijf intensief contact over de logistieke en communicatieve invulling van het project. Het draaiboek wordt continue beheerd.

Inspectiereis
Zodra de keuze van de bestemming bekend is en het draaiboek op papier staat vindt er vaak een inspectiereis plaats. Tijdens de inspectiereis worden alle accommodaties en onderdelen van de reis grondig nagelopen om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Ook maakt u op de plaats van bestemming kennis met de business partner van HIT. Wij geven er de voorkeur aan om samen met u als opdrachtgever de inspectiereis uit te voeren.

De reis
Haye Incentive Travel is altijd aanwezig tijdens uw reis. Ook tijdens de reis checken wij voortdurend de voortgang van het proces. Tijdens de uitvoer van de reis worden wij bijgestaan door onze lokale partner in business. HIT heeft een zeer uitgebreid wereldwijd netwerk. U als opdrachtgever heeft altijd iemand om op terug te vallen en dat is wel zo geruststellend.

Evaluatie
Na de reis zullen wij samen met de opdrachtgever een evaluatie maken en deze met u bespreken. Vaak is het einde van een reis weer het beginpunt van een nieuwe periode en een nieuwe reis.

Werkwijze
website by Profound Studio